сортировать по: дате публикации | лайкам | комментариям | просмотрам
Загрузка...
7709   217   220521
31.03.2020
"Личкам" суроого толуп кетти😊Рахмаат активдуулугунуздорго!Бул пирогдун рецептин сураган Айымдарга: Тарыхын айтып берейин.Гастрольдоп Айдаркенге барып калдык.ДК директору Азим агай уйуно чайга чакырды.Агайыбыздын кызынын колу ширин экен турдуу шириндиктерди жасап,дасторконун толтуруптур.Ошондо бир идиште дал ушул пирог туруптур.Жесен камыры оозунда ээрийт.Дароо рецепт жазып алдым да,ар дайым жасап келем.Рахмаат Азим агайдын уй-булосуно❤️ Рецепт: Фарш:кадимки эле фарш(эт,пияз,картошка,жусай,туз,мурч) Камыры озгочо пирогдун: -2 жумуртка,устуно 200гр сметана,разрыхлитель,туз(на вкус) жакшылап аралаштырып,чалып туруп коюп коесуз(ачыткы)(10мин) -1шт щедрое лето(200гр)ээритип ун кошуп аралаштырып,устуно тиги ачыткыны куюп,камыр кылып жууруйбуз.Унду жумшак камыр болгончо сала бересиз.Камыры былкылдап,озгочо жумшак болот.Анан 10мин тындырып коебуз. ___ Листти майлап туруп,камырдын жарымын видеодогудай кылып жайып фарш салабыз.Устуно калган жарым камырыбызды жаап,четтерин чымчылап туйуп чыгабыз.Бетин вилка менен тешкилейбиз.Духовкага салабыз 200 градуска коюп кызарганча карап турабыз.Бышканда алып жейбиз🤤🤤🤤Аш болсун!!!❤️❤️❤️